O nama

Izuzetna prednost Prior Project predužeća je u posedovanju visoko stručnog kadra, predanosti poslu, visokom kvalitetu svih naših proizvoda, odgovornosti prema korisnicima naših proizvoda i usluga u smislu poštovanja rokova isporuke i ugradnje kvalitetnih proizvoda. Konstantnim praćenjem trendova u svetu, usavršavanjem zaposlenih kao i proizvodnih kapaciteta, u mogućnosti smo da pružimo našim kupcima najkvalitetnije proizvode.

 • O kompaniji

  O kompaniji

  Naša delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja aluminujumske i aluminijum drvo stolarije, proizvedene u saradnji sa vodećim evropskim kompanijama iz oblasti proizvodnje alumijijumskih profila, okova, stakla i pratećih materijala.
 • Politika kvaliteta

  Politika kvaliteta

  U cilju unapredjenja usluga i proizvoda, nasa strategija zasniva se na konstantnom poboljsanju kvaliteta a sve u svrhu sto boljeg zadovoljavanja potreba nasih korisnika koji nam ukazuju svoje poverenje. Za nase kupce mi smo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najvise standarde poslovanja i koji garantuje visoki kvalitet usluga. Posebnu vrednost dajemo inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogucnosti i postavljanjem trzisnih trendova.
 • Energetska efikasnost